Språkets løse fugler

Boken for språkglade, kverulanter, nerder, nysgjerrige og andre som gledes av bøker om språk og historie

Språkets løse fugler av Hans A. Tvedt

Den kanskje største klisjeen av dem alle for tiden er nok bloggeren som utgir bok. Derfor har også denne bloggforfatter publisert tekst mellom to stive permer. Endelig er Klisjeer i samme liga som Sophie Elise, Mamma til Michelle og Trines matblogg!

Hardcover-utgaven er allerede utsolgt fra forlaget, (men finnes nok hos enkelte bokhandlere). Dermed kan man nå sikre seg denne boken i det hendige pocketformatet til lavere pris, eller også kjøpe den som e-bok. Lydbok er også tilgjenglig, innlest av Per Andreas Tønder.

Fordelen er selvfølgelig at teksten er gjennomlest av en kritisk redaktør, fri for lenker og forstyrrende henvisninger, kilder er plassert bak i boken sammen et instruktivt stikkordsregister, og den er pent satt av profesjonelle ombrekkere og gitt et vakkert omslag. Artiklene er tidvis kraftig omskrevet. En del er sågar helt nyskrevet. Alt er riktig velskrevet.

Boken er en glimrende gave til svigermor som elsker språk, døgenikten av en sønn som burde klippe håret og få seg en jobb, kona som alltid retter på feil språkbruk, mannen som skal drepe enhver god diskusjon med fakta, til konfirmanten og som dåpsgave (den må tidlig krøkes som god krok skal bli). Dessuten er den, ifølge min svoger, ganske morsom.

«Bøker er den beste gave», lyder bokhandlernes parringsrop, og det er sant. Kjøp denne boken til en håndfull venner! Husk en til deg selv, og en til hytta.

Språkets løse fugler kan kjøpes her:
Pocketutgave kr 199,-
E-bok kr 199,-
Lydbok kr 349,-
Innbundet: Utsolgt!

Eller den kan kjøpes i en bokhandel nær deg. Støtt dei lokale bokhandlarane!

Språkets løse fugler

Legg igjen en kommentar